right aligned image

Despre gelateria Casa di Luigi

Prima gelaterie a fost inaugurata in octombrie 2003, in Galeria Comerciala Esplanada din Cora Pantelimon, chiar in centrul zonei restaurantelor.

La scurt timp, in martie 2004, i s-a alaturat Gelateria Casa di Luigi din Carrefour Orhideea, la intrarea dinspre Plevnei. Pentru ca gustul autentic al inghetatei italienesti incepea sa placa publicului romanesc, in aprilie 2006 a urmat gelateria din Carrefour Feeria, deschisa, si ea, in zona restaurantelor.
In acelasi an, in noiembrie, lantul Casa di Luigi s-a extins intre restaurantele din Auchan Titan. Cel mai recent Casa di Luigi s-a deschis, intr-o forma neobisnuita, in ianuarie 2010, in Carrefour Orhideea, fiind nu doar gelaterie, ci si cafenea: Caffe di Luigi. In acest loc, in afara de variatele sortimente de inghetata, sunt servite numeroase produse din cafea, dar si ceaiuri si, pentru cunoscatori, bauturi pe baza de inghetata.
Oricare dintre aceste gelaterii ofera aceeasi inghetata delicioasa Casa di Luigi, in 24 de sortimente care satisfac toate gusturile si toate curiozitatile. Cofetarii va provoca simturile cu retetele lor secrete, care incep cu inghetatele crema si sfarsesc cu cele de fructe, servite fie intr-un cornet crocant si aromat, intr-un pahar, sau in casolete izoterme - pentru acasa.